Litt om Donavall

Donavall Camping er en 3 stjerners campingplass beliggende i rolige og trivelige omgivelser. Forholdene ligger til rette for de fleste aktiviteter, og har høy standard. Badminton, seilbrett, krokket, solbading og fiske for å nevne noen. Leker og fritidssysler for barn og voksne ut fra et rimelig hensyn til øvrige campingturister.

Campingplassene har separate dusjer, toaletter og vaskeservanter. Dessuten er det tekniske anlegget klart for bruk av barbermaskin og hårtørrer o.l. Så, som du skjønner vektlegger vi kvaliteten ved ferieopplevelsen.

Om Donavall

har plass til 160 campingenheter og ligger på en svak hellende gresslette ned mot en lun koselig vik, også her med nydelig havutsikt fra store deler av plassen. Donavall er en ganske liten campingplass med det intime preg det gir. På Donavall finner du informasjonen i en egen vogn like ved inngangen. For øvrig har vi felles butikk med Anvikstranda.

Toaletter, vaskerom og andre fasiliteter for deg som beboer og/eller besøkende finner du i den hvite bygningen midt på plassen. Standarden er høy, og vi antar at du ikke vil savne særlig mye her.

Den skrånende plassen bidrar til at campingenhetene er plassert i terrasser på store deler av plassen. En oppbygging som gir vidt havblikk for mange av våre gjester. En tur utover de langstrakte bryggene, og ut til de blankskurte skjærene, er garantert en hyggelig opplevelse. Noen ganger må du nok gå sikksakk blant barn som stirrer nedover langs krabbesnørene og venter på neste fangst. Donavall er et utmerket utgangspunkt for en god ferie, og mange hyggelige sommerkvelder.Velkommen til en intim campingopplevelse!